Transport tractor

Sunteti in cautarea unor servicii de transport utilaje Cluj sau indiferent in care judet al tarii noastre?

Atunci cand doriti sa transportati un utilaj, noi suntem solutia perfecta. Avem posibilitatea de a va ajuta cu solutia noastra de transport utilaje Cluj sau oriunde altundeva pe plan local.

Transport utilaje Cluj sau oriunde in Romania. Indiferent daca este utilaj agricol sau utilaj de constructie, cu greutatea intre 1,5 tone si 7 tone, sarcina utila.
Avem posibilitatea de a transport utilaje Cluj si nu numai, in conditii optime orice fel de utilaje, precum:

  • Utilaje de constructii: stivuitoare, mini excavatoare, bob cat, incarcatoare frontale. Sau: manitou, nacele, buldoexcavatoare, cilindrii, masini pentru prefabricate, matritei si cofraje metalice.
  • Utilaje agricole: tractoare, semanatoare, balotiere, cositoare, furci, remorci agricole. Dar si: pluguri, discuri,  freze, headere cu lungime de maxim 8 m.
    Transportam de asemenea, orice fel de accesorii pentru utilajele agricole sau pentru cele de constructii.

Mai mult decat atat, efectuam transporturi pentru echipamente speciale. De exemplu: bazine de apa, fose septice, silozuri, rezervoare de motorina, tevi, profile, rastele. Cu dimensiuni de pana la 8 metri lungime, 2,5 m latime si 3,2 m inaltime.

Avem posibilitatea de transport pentru materialele dvs de constructii, atunci cand dimensiunile acestora necesita spatiu disponibil mare. De exemplu: tevi, conducte, structuri metalice, panouri Doka, schele metalice, panouri Sandvich. Totodata: placi de acoperis, rafturi metalice, caramida, Bca, porti metalice sau de lemn, garduri si sisteme de inprejmuit, stalpi de iluminare, etc.

Transportam case mobile, rulote, containere, cabine de santier si cabine de paza, magazine mobile, chioscuri, remorci, remorci transport animale vii (cai).

Asadar, oricand aveti nevoie, sunati-ne! Telefon: 0723.144.632