Aveti o defectiunea la masina dumneavoastra? Ati fost implicat intr-un accident si masina dvs. necesita ajutorul unei firme care se ocupa cu tractari auto?

In primul rand dorim sa va spunem ca ne pare rau pentru nefericitul eveniment. In al doilea rand, dorim sa va asiguram de profesionalismul nostru si de intreg suportul pentru gestionarea aceastei situatii, insemnand serviciul de tractari auto.

Venim in ajutorul dumneavoastra si va oferim serviciile noastre pentru tractari auto, remocari, transport de autoturisme, asistenta tehnica si consiliere. Nu doar in Cluj, in toata tara si la nivel international.

Trebuie sa duceti masina la un service auto? Putem face noi asta pentru dumneavoastra! Nu aveti un service auto preferat? Va putem recomanda noi unul! Dar ce se intampla cand aveti un autoturism care necesita ca inspectiile tehnice sau reparatiile sa fie efectuate in reprezentante auto din tara de provenienta? Acelasi lucru, vom transporta noi masina in siguranta, la reprezentanta indicata, indiferent unde in Europa.

Trebuie sa prezentati masina la Politie in vederea constatarii sau la compania de asigurare pentru evaluarea pagubelor? Sunati-ne! Va stam la dispozitie.

Este nevoie sa transportati autoturismul la R.A.R. la ora programata? Noi putem face asta in locul dumneavoastra! Trebuie sa asteptam? Asteptam noi pentru dumneavoastra

Pe langa toate acestea, venind in sprijinul dumneavoastra, va punem la dispozitie:

  • parcare pentru auto avariate
  • posibilitate de continuare a drumului dumneavoastră cu o mașină de schimb, indiferent de numarul de pasageri sau de volumul de bagaje.

Mai mult decat atat, va oferim prim ajutor rutier:

  • vulcanizare roată
  • roată de schimb
  • suport in caz de pană de curent sau pană combustibil
  • consultanta/indrumare către cel mai apropiat service
  • cazarea dumneavoastra.

Va reamintim ca va punem la dispozitie acest serviciu de tractari auto in Cluj si oriunde in tara si in afara Romaniei, non stop, cu posibilitate de transport a 2/3 autoturisme simultan.

Asadar, oricand aveti nevoie, sunati-ne! Telefon: 0723.144.632