Tractari, transport auto si transport de agrement si hobby. Transport karturi, atv, quaduri, motociclete, tricicluri, transport barci, peridocuri, pontoane sau sky jeturi. Servicii de tractari.

Aveti o defectiunea la masina dumneavoastra? Ati fost implicat intr-un accident si masina dvs. necesita ajutorul unei firme care se ocupa cu tractari auto?

In primul rand dorim sa va spunem ca ne pare rau pentru nefericitul eveniment. In al doilea rand, dorim sa va asiguram de profesionalismul nostru si de intreg suportul pentru gestionarea aceastei situatii, insemnand serviciul de tractari auto.

Venim in ajutorul dumneavoastra si va oferim serviciile noastre pentru tractari auto, remocari, transport de autoturisme, asistenta tehnica si consiliere. Nu doar in Cluj, in toata tara si la nivel international.

Trebuie sa duceti masina la un service auto? Putem face noi asta pentru dumneavoastra! Nu aveti un service auto preferat? Va putem recomanda noi unul! Dar ce se intampla cand aveti un autoturism care necesita ca inspectiile tehnice sau reparatiile sa fie efectuate in reprezentante auto din tara de provenienta? Acelasi lucru, vom transporta noi masina in siguranta, la reprezentanta indicata, indiferent unde in Europa.

Trebuie sa prezentati masina la Politie in vederea constatarii auto sau la compania de asigurare pentru evaluarea pagubelor? Sunati-ne! Va stam la dispozitie.

Este nevoie sa transportati autoturismul la R.A.R. la ora programata? Noi putem face asta in locul dumneavoastra! Trebuie sa asteptam? Asteptam noi pentru dumneavoastra

Pe langa toate acestea, venind in sprijinul dumneavoastra, va punem la dispozitie:

 • parcare pentru auto avariate
 • posibilitate de continuare a drumului dumneavoastră cu o mașină de schimb, indiferent de numarul de pasageri sau de volumul de bagaje.

Mai mult decat atat, va oferim prim ajutor rutier:

 • vulcanizare roată
 • roată de schimb
 • suport in caz de pană de curent sau pană combustibil
 • consultanta/indrumare către cel mai apropiat service
 • cazarea dumneavoastra.

Va reamintim ca va punem la dispozitie acest serviciu de tractari auto in Cluj si oriunde in tara si in afara Romaniei, non stop, cu posibilitate de transport a 2/3 autoturisme simultan.

Majoritatea oamenilor cauta serviciile noastre si ne apeleaza pentru tractari auto avariat.

Asadar, efectuam tractari auto avariat, non-stop, 7 zile pe saptamana, rapid si ieftin.

Insa ce faceti daca ati achizitionat o masina noua sau una second hand, din tara sau din strainatate? Indiferent daca este defecta sau in stare de functionare, aveti nevoie de tractari auto avariate sau doar transport de relocare! Ne va face o placere deosebita sa va ajutam noi si sa va transportam masina de la locul de achizitie, indiferent unde ar fi aceasta, pana la locatia dvs.

De asemenea, va oferim serviciile noastre de transport si tractari auto avariate sau relocari auto, intern si international, non stop.  Va stam la dispozitie indiferent de motivele care au dus la defectarea sau avarierea masinii dumneavoastra, de circumstantele in care acestea s-au produs. Indiferent daca au fost cauze externe sau chiar erori umane, pentru ca, trebuie sa recunoastem, se mai intampla si de acestea.

Un exemplu de eroare umana ar fi atunci cand ori utilizatorul masinii ori operatorul statiei peco alimenteaza masina dvs. cu combustibilul gresit.  Primul lucru care trebuie facut in astfel de cazuri este sa nu porniti motorul. Al doilea este sa ne sunati la numarul de telefon 0723.144.632! Ne prezentam in cel mai scurt timp la benzinaria in cauza. Remorcam masina pana la un service la care se pot efectua procedurile de golire si curatare a rezervorului. Si toate acestea, fara a aduce niciun prejudiciu motorului autoturismului. Nu mai trebuie sa precizam faptul ca, daca vina a fost a operatorului statiei peco, atunci trebuie sa fiti remunerati de catre compania petroliera. Pentru costurile cu combustibilul, tractarea si repararea autoturismului dvs.

Pentru servicii de tractari auto avariat trebuie doar sa apelati numarul de telefon 0723.144.632, iar noi vom face restul!

Cu totii stim ca iarna, micile accidente in trafic cresc ca si numar. Totodata si defectiunile tehnice la autoturisme isi sporesc frecventa. Asadar, puteti apela la noi atunci cand masina dumneavoastra nu mai porneste dimineata. Sau cand bateria este epuizata din cauza gerului de afara. Ori daca electromotorul nu mai functioneaza. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon 0723.144.632. Vom sosi de indata! Va tractam masina pana la atelierul pe care il preferati. Va aducem baterie de schimb sau chiar putem sa incercam sa reparam defectiunea. Deoarece, daca nu am precizat deja, avem si vaste cunostiinte mecanice.

Ne puteti contacta in cazurile de mai sus, dar si atunci cand ati fost implicat intru-un accident rutier.

Chiar si in cele mai nefericite cazuri, noi va vom ajuta. Atunci cand dumneavoastra sau altcineva din trafic a fost implicat intr-un accident. Pe langa tractari auto avariat, noi suntem specializati in acordarea asistentei necesare in caz de accidente pe sosele. Oferim asistarea conducatorului, acordarea primului ajutor, suport fizic si afectiv. Totodata transportam insotitorii. Orice altceva de care ati putea avea nevoie in asemenea situatii, noi vom face pentru dvs.

Nu in ultimul rand,  echipa noastra este pregatita pentru a transporta si tracta autorismele avariate implicate in accidente. Indiferent de starea  in care se afla acestea sau de demersurile care trebuie urmate potrivit situatiei date la:

 • locul indicat de catre posesor
 • service auto
 • politie in vederea constatarii
 • firma de asigurare pentru evaluarea pagubelor, noi va transportam masina.

In cazul in care timpul nu permite rezolvarea tuturor celor necesare in aceeasi zi, nu va faceti griji. Ne rezervam si ziua urmatoare. De asemenea, in cazul in care v-ar putea fi de folos, avem posibilitatea de a va gazdui masina intr-un mediu adecvat si pazit, pentru o anumita perioada de timp.

Oricand aveti nevoie de cineva pentru a va oferi servicii de tractari auto avariat sau doar relocarea autoturismului, si tot ce implica acestea, noi suntem la dispozitia dvs.

Venim in sprijinul dvs si va punem la dispozitie servicii de tractari si transporturi, de la cele uzuale pana la unele speciale.

Transport karturi, atv, quaduri, motociclete, tricicluri, transport barci, peridocuri, pontoane sau sky jeturi.

Transportam oriunde in Romania, dar si din/in afara tarii noastre, echipamente de agrement si destinate hobbyurilor diverse.

Va plac barcile? Atunci, sunteti viitorul beneficiar de servicii de tractari pe care noi vi le putem oferi.

Sunteti posesor de barca sau v-ati achizitionat o ambarcatiune? Sunteti un om fericit!

Dar ce faceti cand aveti nevoie de cineva care sa va transporte barca de la vanzator la dvs., noul posesor? Sunati la AdiLines si noi va aducem “jucaria”.

Ce faceti cand vine primavara si trebuie sa scoateti barca “la apa”?  Sunati la numarul de telefon 0723.144.632.

Detinem toate resursele, pregatirea si cunostiintele necesare pentru transportul sau mutarea ambarcatiunii dvs.

Ne puneti la dispozitie dimensiunile logistice si cateva fotografii, iar noi facem restul. Ne asiguram ca barca dvs sa ajunga la destinatia finala, in siguranta.

Transport barca de agrement Cluj – Lacul Tarnita

Aveti o mica afacere care presupune inchirieri de echipamente de agrement? Aveti drept clienti cetateni straini care vin sa ne viziteze frumoasa tara si doresc o strabata pe doua roti?

Noi putem transporta pana la 20 motociclete, 50 de biciclete, 12 atv-uri, etc. Le putem livra in aeroportul in care ajunge grupul de turisti, intrucat pe langa servicii de tractari si de transport, avem o capacitate organizationala foarte buna.

Tara noastra incepe sa organizeze din ce in ce mai multe festivaluri, targuri, concerte, zile culturale, cu trafic inchis circulatiei auto. Daca doriti sa inchiriati in astfel de locuri biciclete si tricicluri, noi vi le putem duce. Intr-o saptamana doriti sa le duceti la Cluj, iar in urmatoarea doriti sa le mutati la Sibiu? Vom face asta! Doriti mai apoi sa le lasati in Constanta pe perioada verii? Vi le ducem noi si ne intoarcem dupa ele la terminarea sezonului.

Transport moto avariat ruta Cluj – Bucuresti

Transport a 10 motociclete din Bucuresti pentru preluarea lor din Cluj de catre turisti straini

Pe langa echipamentele de agrement in sine, va putem transporta si accesoriile acestora, sau alte echipamamente precum: standuri de prezentare, corturi si acoperitoare, podiumuri de premiere, si orice alteceva care poate fi considerat marfa. A se vedea si pagina noastra: Transport marfa

Efectuam transport auto pentru participanti la competitii motorizate.

Cautati furnizori de servicii de transport auto pregatite de off road sau rally? Ati gasit compania potrivita, cu atat mai mult cu cat noi dorim sa fim parte din concursul vietii dumneavoastra!

Sunteti concurenti la competitii de off road? Foarte bine, pentru ca AdiLines se ocupa printre altele si cu transportul masinilor pregatite de off road la competiții naționale și internaționale. Indiferent care e tara in care se organizeaza aceste concursuri sau oricat ar dura ele. Noi suntem dispusi sa ramanem acolo pe toata perioada. Mai mult decat atat, avand bune cunostiinte tehnice si experienta in sporturile cu motoare, ne putem implica in ajutorarea si asistarea dvs. Bineinteles, doar atunci cand se doreste.

Competitia Transsylvania Off Road din August 2016 la Muntele Baisorii. Transport a doua masini de off road.

Transsylvania Off Road. Transport concomitent masina de off road si masina de rezerva pentru competitor.

Transport auto off road Cluj

Kardzhali TROPHY – Bulgaria. Transport auto off road, asistenta tehnica si sedere pe parcursul competitiei

Participati la viitoarele competitii de rally care se vor organiza anul acesta in tara noastra? Va dorim bafta! Dorim sa contribuim si noi la castigarea “podiumului”. Pe langa a va tine pumnii stransi, putem sa va transportam masina de rally la locatia in  care se va organiza concursrul. Indiferent daca este vorba despre competitii care se organizeaza in tara sau daca sunt concursuri la nivel international, voi putem fi partenerii dvs. Va putem transporta atat masina, cat si autoturismul de rezerva daca aveti, si piesele de schimb, roti, consumabile, etc.

Transport masina de rally pentru competitia Raliul Clujului

Alegandu-ne pe noi sa facem acest transport auto, dvs. ca pilot, dar si copilotul dvs. va puteti odihni, relaxa si delecta, asa incat energia dvs va fi conservata pentru momentul competitiei.

Asadar, oricand aveti nevoie, sunati-ne! Telefon: 0723.144.632