Venim in sprijinul dvs si va punem la dispozitie servicii de tractari si transporturi, de la cele uzuale pana la unele speciale.

Tractari, transport auto si transport de agrement si hobby. Servicii de tractari.

Transportam oriunde in Romania, dar si din/in afara tarii noastre, echipamente de agrement si destinate hobbyurilor diverse.

Transport barci, peridocuri, pontoane si sky jeturi.

Va plac barcile? Atunci, sunteti viitorul beneficiar de servicii de tractari pe care noi vi le putem oferi.

Sunteti posesor de barca sau v-ati achizitionat o ambarcatiune? Sunteti un om fericit!

Dar ce faceti cand aveti nevoie de cineva care sa va transporte barca de la vanzator la dvs., noul posesor? Sunati la AdiLines si noi va aducem “jucaria”.

Ce faceti cand vine primavara si trebuie sa scoateti barca “la apa”?  Sunati la numarul de telefon 0723.144.632.

Detinem toate resursele, pregatirea si cunostiintele necesare pentru transportul sau mutarea ambarcatiunii dvs.

Ne puneti la dispozitie dimensiunile logistice si cateva fotografii, iar noi facem restul. Ne asiguram ca barca dvs sa ajunga la destinatia finala, in siguranta.

Transport barca la Lacul Tarnita si retur, Servicii de tractari

Transport barca de agrement Cluj – Lacul Tarnita

Transport karturi, atvuri, quaduri, motociclete, tricicluri, etc. si servicii de tractari

Aveti o mica afacere care presupune inchirieri de echipamente de agrement? Aveti drept clienti cetateni straini care vin sa ne viziteze frumoasa tara si doresc o strabata pe doua roti?

Noi putem transporta pana la 20 motociclete, 50 de biciclete, 12 atv-uri, etc. Le putem livra in aeroportul in care ajunge grupul de turisti, intrucat pe langa servicii de tractari si de transport, avem o capacitate organizationala foarte buna.

Tara noastra incepe sa organizeze din ce in ce mai multe festivaluri, targuri, concerte, zile culturale, cu trafic inchis circulatiei auto. Daca doriti sa inchiriati in astfel de locuri biciclete si tricicluri, noi vi le putem duce. Intr-o saptamana doriti sa le duceti la Cluj, iar in urmatoarea doriti sa le mutati la Sibiu? Vom face asta! Doriti mai apoi sa le lasati in Constanta pe perioada verii? Vi le ducem noi si ne intoarcem dupa ele la terminarea sezonului.

servicii de tractari sau transport motocicleta

Transport moto avariat ruta Cluj – Bucuresti

Transport moto pentru predarea lor turistilor

Transport a 10 motociclete din Bucuresti pentru preluarea lor din Cluj de catre turisti straini

Pe langa echipamentele de agrement in sine, va putem transporta si accesoriile acestora, sau alte echipamamente precum: standuri de prezentare, corturi si acoperitoare, podiumuri de premiere, si orice alteceva care poate fi considerat marfa. A se vedea si pagina noastra: Transport marfa

Asadar, oricand aveti nevoie, sunati-ne! Telefon: 0723.144.632