Majoritatea oamenilor cauta serviciile noastre si ne apeleaza pentru tractari auto avariat.

Asadar, efectuam tractari auto avariat, non-stop, 7 zile pe saptamana, rapid si ieftin.

Insa ce faceti daca ati achizitionat o masina noua sau una second hand, din tara sau din strainatate? Indiferent daca este defecta sau in stare de functionare, aveti nevoie de tractari auto avariate sau doar transport de relocare! Ne va face o placere deosebita sa va ajutam noi si sa va transportam masina de la locul de achizitie, indiferent unde ar fi aceasta, pana la locatia dvs.

De asemenea, va oferim serviciile noastre de transport si tractari auto avariate sau relocari auto, intern si international, non stop.  Va stam la dispozitie indiferent de motivele care au dus la defectarea sau avarierea masinii dumneavoastra, de circumstantele in care acestea s-au produs. Indiferent daca au fost cauze externe sau chiar erori umane, pentru ca, trebuie sa recunoastem, se mai intampla si de acestea.

Un exemplu de eroare umana ar fi atunci cand ori utilizatorul masinii ori operatorul statiei peco alimenteaza masina dvs. cu combustibilul gresit.  Primul lucru care trebuie facut in astfel de cazuri este sa nu porniti motorul. Al doilea este sa ne sunati la numarul de telefon 0723.144.632! Ne prezentam in cel mai scurt timp la benzinaria in cauza. Remorcam masina pana la un service la care se pot efectua procedurile de golire si curatare a rezervorului. Si toate acestea, fara a aduce niciun prejudiciu motorului autoturismului. Nu mai trebuie sa precizam faptul ca, daca vina a fost a operatorului statiei peco, atunci trebuie sa fiti remunerati de catre compania petroliera. Pentru costurile cu combustibilul, tractarea si repararea autoturismului dvs.

Pentru servicii de tractari auto avariat trebuie doar sa apelati numarul de telefon 0723.144.632, iar noi vom face restul!

Cu totii stim ca iarna, micile accidente in trafic cresc ca si numar. Totodata si defectiunile tehnice la autoturisme isi sporesc frecventa. Asadar, puteti apela la noi atunci cand masina dumneavoastra nu mai porneste dimineata. Sau cand bateria este epuizata din cauza gerului de afara. Ori daca electromotorul nu mai functioneaza. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon 0723.144.632. Vom sosi de indata! Va tractam masina pana la atelierul pe care il preferati. Va aducem baterie de schimb sau chiar putem sa incercam sa reparam defectiunea. Deoarece, daca nu am precizat deja, avem si vaste cunostiinte mecanice.

Ne puteti contacta in cazurile de mai sus, dar si atunci cand ati fost implicat intru-un accident rutier.

Chiar si in cele mai nefericite cazuri, noi va vom ajuta. Atunci cand dumneavoastra sau altcineva din trafic a fost implicat intr-un accident. Pe langa tractari auto avariat, noi suntem specializati in acordarea asistentei necesare in caz de accidente pe sosele. Oferim asistarea conducatorului, acordarea primului ajutor, suport fizic si afectiv. Totodata transportam insotitorii. Orice altceva de care ati putea avea nevoie in asemenea situatii, noi vom face pentru dvs.

Nu in ultimul rand,  echipa noastra este pregatita pentru a transporta si tracta autorismele avariate implicate in accidente. Indiferent de starea  in care se afla acestea sau de demersurile care trebuie urmate potrivit situatiei date la:

  • locul indicat de catre posesor
  • service auto
  • politie in vederea constatarii
  • firma de asigurare pentru evaluarea pagubelor, noi va transportam masina.

In cazul in care timpul nu permite rezolvarea tuturor celor necesare in aceeasi zi, nu va faceti griji. Ne rezervam si ziua urmatoare. De asemenea, in cazul in care v-ar putea fi de folos, avem posibilitatea de a va gazdui masina intr-un mediu adecvat si pazit, pentru o anumita perioada de timp.

Oricand aveti nevoie de cineva pentru a va oferi servicii de tractari auto avariat sau doar relocarea autoturismului, si tot ce implica acestea, noi suntem la dispozitia dvs.

Asadar, oricand aveti nevoie, sunati-ne! Telefon: 0723.144.632