Efectuam transport auto pentru participanti la competitii motorizate.

Cautati furnizori de servicii de transport auto pregatite de off road sau rally? Ati gasit compania potrivita, cu atat mai mult cu cat noi dorim sa fim parte din concursul vietii dumneavoastra!

Sunteti concurenti la competitii de off road? Foarte bine, pentru ca AdiLines se ocupa printre altele si cu transportul masinilor pregatite de off road la competiții naționale și internaționale. Indiferent care e tara in care se organizeaza aceste concursuri sau oricat ar dura ele. Noi suntem dispusi sa ramanem acolo pe toata perioada. Mai mult decat atat, avand bune cunostiinte tehnice si experienta in sporturile cu motoare, ne putem implica in ajutorarea si asistarea dvs. Bineinteles, doar atunci cand se doreste.

Transport masina pregatita pentru off road Cluj

Competitia Transsylvania Off Road din August 2016 la Muntele Baisorii. Transport a doua masini de off road.

Transport masina la competitia de Off Road Baisoara Cluj

Transsylvania Off Road. Transport concomitent masina de off road si masina de rezerva pentru competitor.

Transport autoturism off road Baisoara Cluj

Transport auto off road Cluj

Transport auto pregatit pentru off road Cluj, Romania - Kardzhali, Bulgaria

Kardzhali TROPHY – Bulgaria. Transport auto off road, asistenta tehnica si sedere pe parcursul competitiei

Participati la viitoarele competitii de rally care se vor organiza anul acesta in tara noastra? Va dorim bafta! Dorim sa contribuim si noi la castigarea “podiumului”. Pe langa a va tine pumnii stransi, putem sa va transportam masina de rally la locatia in  care se va organiza concursrul. Indiferent daca este vorba despre competitii care se organizeaza in tara sau daca sunt concursuri la nivel international, voi putem fi partenerii dvs. Va putem transporta atat masina, cat si autoturismul de rezerva daca aveti, si piesele de schimb, roti, consumabile, etc.

Transport auto rally Cluj

Transport masina de rally pentru competitia Raliul Clujului

Alegandu-ne pe noi sa facem acest transport auto, dvs. ca pilot, dar si copilotul dvs. va puteti odihni, relaxa si delecta, asa incat energia dvs va fi conservata pentru momentul competitiei.

Asadar, oricand aveti nevoie, sunati-ne! Telefon: 0723.144.632